WORKSHOP ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΠΑΡΩΝ

2023-09-12

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 οριστικοποιήσαμε τις συνταγές των μπαρών πολιτισμού που δημιουργούμε μαζί με τον Ευάγγελο Χασιώτη, Chef της δράσης SWEETEN YOUR HERITAGE. Πρωταγωνιστής των δύο γλυκισμάτων που παρασκευάσαμε (βρώμης & granola) είναι το Μελεκούνι, εφόσον στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να διαφυλάξουμε την αξία του.

Κυρίαρχα συστατικά στις μπάρες είναι το σουσάμι, το πορτοκάλι, το ακατέργαστο μέλι, τα αμύγδαλα, η κανέλα, το μοσχοκάρυδο.

Ελπίζουμε ότι η δράση θα μας επιτρέψει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για το περιβάλλον και τον πολιτισμό μας και να δώσουμε ελπίδα για το μέλλον.

Ευχαριστούμε το Sentinelle Restaurant et Café, Λάσκου 62, Παπάγου, για την ευγενική φιλοξενία. 

*Η δράση υλοποιείται με την παροχή αιγίδας και οικονομικής επιχορήγησης του Υπουργείου Πολιτισμού.