ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ E-BOOK

2024-03-14

Το Υπουργείο Πολιτισμού φιλοξενεί το e-book SWEETEN YOUR HERITAGE: ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ ΡΟΔΟΥ της BEELOSOPHY στην ιστοσελίδα του στη διαδρομή: Πύλη Πολιτιστικών Φορέων>Δραστηριότητα Φορέων.

Συγχαίρουμε το Υπουργείο Πολιτισμού για την πρωτοβουλία αυτή. Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτιστικών Δράσεων και Εποπτείας κα Αναστασία Γκάτζιου, το στέλεχος κα Ελισάβετ Κουτσογιαννοπούλου και τα υπόλοιπα στελέχη της Υπηρεσίας και των συναρμόδιων Υπηρεσιών για την παροχή αυτής της δυνατότητας και τη σημαντική συμβολή τους στη διάδοση και αύξηση της διαθεσιμότητας και αναγνωσιμότητας της έκδοσης, και, μέσω αυτής, και στη διάδοση των λοιπών παραδοτέων της δράσης SWEETEN YOUR HERITAGE. Το e-book είναι ελεύθερα διαθέσιμο.

Στην εικονογραφημένη έκδοση SWEETEN YOUR HERITAGE: ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ ΡΟΔΟΥ της BEELOSOPHY, πολιτισμός και γαστρονομία συναντιούνται και ζωντανεύουν μπροστά μας, μέσα από ένα αυθεντικό γλύκισμα-υπερτροφή, που χάνεται στο βάθος των αιώνων, το Μελεκούνι Ρόδου.

Tο e-book μας ταξιδεύει στις δραστηριότητες ανάδειξης και διαφύλαξης του Μελεκουνιού που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της δράσης SWEETEN YOUR HERITAGE, παρέχοντας, παράλληλα, μια γεύση του Μελεκουνιού ως συνταγή ζωής, συνταγή ένωσης, συνταγή αγάπης και χαράς, που παράγει νόημα και πολιτισμό και μας οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η BEELOSOPHY, ακολουθώντας το Μονοπάτι Πολιτισμού των Μελισσών, στη στάση της αυτή στη Ρόδο, εξερευνά τον θησαυρό του Μελεκουνιού (στοιχείο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς με βασικό συστατικό το μέλι) με απτό, όσο και πρωτότυπο τρόπο και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την αξία του.

Η ιστοσελίδα του Υπουργείου

Η ιστοσελίδα της δράσης SWEETEN YOUR HERITAGE